ARTWORK


Tekeningen & schilderijen


Een kunstwerk, groot of klein, aan de muur, op de kast of op je bureau. Het kan een wereld van verschil maken. Een kleine tekening die je uitnodigt om tot rust te komen, om even stil te staan en uit de ratrace te stappen. Of net een groot schilderij die je hele woonkamer in een nieuwe, frisse energie hult. Waar ben jij naar opzoek?

RITUELEN


Workshops, ceremonies en meditaties


Of het nu gaat over moeder (of vader) worden, een geboorte, tiener worden, een huwelijk, op pensioen gaan, scheiden… Elke grote stap verdient volgens mij de nodige aandacht en diepgang. Niet noodzakelijk met een groot feest met veel tierlantijntjes en de nodige alcohol. Nee, eerder aandacht in de vorm van even stilstaan en proberen te doorvoelen welke stap er gezet wordt.PERSOONLIJKE GROEI


GENETIC KEY CODE ALCHEMY


Voor een volledige uitleg over wat Diamond Genetic Key Code nu precies is, verwijs ik je graag door naar de website van AhnéYah Yahrin. Zij is de ontwerpster van deze vernieuwende metafysische technologie. Uiteraard vertel ik je er graag zelf meer over. Ik wil heel graag mijn ervaringen met jou delen zodat jij hierin ook je weg mag vinden.
Wees meer dan welkom voor een Reading, een Persoonlijke Key Code of verhoog je frequentie met een zgn. Collectieve Key Code.

LATEN WE SAMENWERKEN


Niets is zo fijn om samen te co-creëren. Vertel me wat je bezig houdt, waarnaar je op zoek bent, wat jouw hart laat zingen. 

Ik kijk er naar uit om van je te horen, om naar jouw verhaal te kunnen luisteren. Om te verbinden en samen op pad te gaan.